Welkom in Xplora!

Bertha

Na een welverdiende vakantie heet het team van Xplora jullie weer van hárte welkom. Jullie zijn waarschijnlijk nog druk bezig met het verkennen van stad en stamkroeg maar in Xplora zijn we er weer helemaal klaar voor!

app_460px

 

 

 

 

(Nieuwe) studenten kunnen de Xplora’s  verkennen via de Xplora app. Via eduroam.avans.nl kun je binnen Avans draadloos internetten.  Ga naar Google Play of de App store, download de  Xplora app en doe de quiz om te kijken wat Xplora jou te bieden heeft. Of kijk op ‘Zoeken en vinden’ en vind boeken, tijdschriften en digitale informatie.

Op diverse hotspots zijn zogenaamde iBeacons geïnstalleerd. Dit zijn kleine zendertjes die verbinding maken met je smartphone. Kom je in de buurt van zo’n iBeacon, dan krijg je informatie over de betreffende plek. Zo kom je te weten wat de multimediazone te bieden heeft, hoe je boeken en/of digitale informatie kunt vinden, hoe je een werkplek of projectruimte kunt reserveren, waar je kunt printen, enzovoorts.

Stap ook eens naar één van onze informatiemedewerkers aan de balie en laat je informeren over onze afstudeerspreekuren en workshops of databanken Techniek.  En natuurlijk kun je bij ons gewoon terecht voor het lenen van boeken en tijdschriften en (groeps)werkplekken.  Reserveer de werkplekken wel even vantevoren. Kijk ook eens op onze Xplora pagina.

Wij wensen jullie heel veel succes en heel graag tot ziens in Xplora!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s